© 2020 Zcukr - Družinska fotografija

Vaša mnenja o Zcukru

Najleeeeepša hvalaa, slike so res čudovite!

Super sta, oba res, vajina energija se kaže na slikah, definitivno največ pripomore k temu dejstvo, da to počneta s srcem in dušo, Kar sem vedela že isti trenutek, ko smo se spoznali, slike pa to dejstvo samo potrjujejo. Pa, ko smo že mislili, da boljše ne mora biti, dobimo po pošti slikice in smo še bolj presenečeni :) Nihče od nas ni pričakoval takšnega paketka, ki je prav narejen z ljubeznijo, od čudovite škatlice do zadnje slike. Resnično najlepše presenečenje. Sedaj nosimo to škatlico v previjalni torbi, da jo ponosno pokažemo, kamorkoli gremo.

Grega pravi, da v službi zmeraj, ko ima čas, na telefonu gleda slike :) Tudi Brianna je bila slik zeloooo vesela, sedaj vedno stoji zraven pri tistem, ki jih gleda in vse komentira. Pri tisti, z zelenim wrapom, kjer ima Alexis nogice tako v desno, pa vedno pove, da pa ta slikca pa je bila Danijeli in Gregatu najbolj všeč. Rada bi jih nesla v vrtec, ker je že vsem povedala, kako smo se slikali in so ji vsi rekli, da jih more prinest pokazat, ko bodo narejene, tako da  sva ji danes rekla, da morava najprej vzgojiteljice vprašat, kako bi to izvedli, da jim ne bomo programa motili s to idejo in, ko dobimo zeleno luč, bodo tudi tam, sem prepričana, požele val navdušenja.!

 

Še enkrat vama hvala za vse in pozdravčke od nas 4ih!

To je izkušnja pri kateri vidiš, koliko truda, pozitivne energije in srčnosti je vložene, da nastanejo takšne lepe in profesionalne fotografije, saj so otroci zelo nepredvidljivi in pripravljeni sodelovati le kolikor se njim zazdi. Nas je ta lepa izkušnja več kot prepričala, da se bomo zagotovo še vrnili, da Grega v svoj objektiv ujame še več lepih trenutkov z najinim sončkom.

Hej. Končno sem našla malo časa (če tega ne naredim takoj, mi kar pade iz glave), da vama povem, da so slike v živo še lepše in še bolj čudovite. Prav razveselili smo se vajinega paketka. Tako bomo za vedno imeli spomin na prve dneve najinega navihančka. Mislim, da sva si podarila najlepše darilo ob rojstvu Timona, vama pa še enkrat hvala za super druženje in vrhunske slike ter najlepši spomin. Zagotovo se še podružimo. Mimogrede pa sem zasledila, da plešeta tudi swing...učita tudi? Z Luko sva se namreč pred rojstvom Timona pogovarjala o kakšnem plesnem tečaju. želimo vam lep, sončen dan!

Dragi Grega!

 

Najprej iskrena hvala za tako prekrasne fotografije, ki smo jih prejeli. Krasile bodo naš dom ter seveda albume naših babic, dedkov, tet, stricev... To je bilo za nas prvo, takšno »ta pravo« fotografiranje, nad katerim smo naravnost navdušeni. Še naš ati, ki ravno ne mara fotografiranja, se je tvojemu objektivu in načinu fotografiranja z veseljem prepustil. Najin mali lump Jaša pa nemalokrat sploh ni opazil kaj se dogaja. Posebno nam je bila všeč tvoja preprostost, način kako se približaš otročku, ki mu je seveda fotografiranje čisto postranska zadeva ter seveda strast in veselje do fotografije in

navsezadnje tudi do otrok. Takoj smo začutili, da to kar delaš, delaš res s srcem. Prepričani smo, da je to edina prava pot, na kateri ti želimo še veliko naših malih biserčkov ter seveda tudi vseh ostalih. Še enkrat hvala za vse in srčno upamo, da se še kdaj srečamo.

"Prihod novega člana v družino je prav poseben dogodek, pri čemer si starši želimo, da bi ujeli vsak trenutek, vsak namešek, vsak gib našega malčka, saj se le ta iz dneva v dan spreminja. Zato sva se tudi midva odločila, da našega malčka prepustimo objektivu profesionalnega fotografa in Grega in Danijela sta se več kot izkazala. Že ob prihodu sta nas pričakala prijetno vzdušje in dva nasmejana obraza, ki sta nas zelo lepo in toplo sprejela. Tudi med samim slikanjem je bila sproščena in pozitivna energija, ki je ne samo za starše, ampak tudi za malčka zelo pomembna.

Kljub temu, da je naš nagajivček imel preveč energije in ni hotel zaspati, ga je Danijeli in njenemu prijetnemu crkljanju uspelo popeljati v sladke sanje. Takrat so nastale prečudovite fotografije - neprecenljiv spomin, ki bo krasil naš družinski album in nas za vedno spominjale na to kako majhen in "fotogeničen" :) je bil naš mali škratek.

 

To je izkušnja pri kateri vidiš, koliko truda, pozitivne energije in srčnosti je vložene, da nastanejo takšne lepe in profesionalne fotografije, saj so otroci zelo nepredvidljivi in pripravljeni sodelovati le kolikor se njim zazdi. Nas je ta lepa izkušnja več kot prepričala, da se bomo zagotovo še vrnili, da Grega v svoj objektiv ujame še več lepih trenutkov z najinim sončkom.

V vlogi fotografa sva Grego prvič doživela na družabnem pikniku. Pri delu sva opazila njegov velik čut za ljudi in predvsem za majhne otroke. Ob majhnih otrocih se je iskreno raznežil. Tako so nastale igrive in čisto spontane ter neverjetno lepe fotografije. Pozneje nas je še večkrat čisto spontano slikal in zmeraj je vsaka fotografija bila posebna in zelo natančno dodelana. Fotografije so naju enostavno prepričale in tako sva se odločila ter podarila bon za fotografiranje dojenčka tudi Andrejini sestri. Grego lahko samo priporočiva!

Fotografiranje sva dobila kot darilo za Zojin krst. Z Gregom smo se dogovorili za slikanje na terenu (v cekrvi) in nekaj dni kasneje še v ateljeju. Fotografije iz cerkve smo dobili že naslednji dan. Bile so naravnost fantastične. Zato smo se že zelo veselili studijskega fotografiranja. Kljub temu, da najina pikica ni bila ves čas dobre volje, je Grega ujel v objektiv "ta prave" trenutke, ki bodo ostali večni. Dobili smo neprecenljive fotografije. Grega je izredno prijazen, ustrežljiv, zna pritegniti otrokovo pozornost, jih nasmejati, predvsem pa zelo profesionalen in z ogromno idejami. Njegove fotografije so

nekaj posebnega - staršem pričara neverjeten občutek ponosa, saj naredi našega otročka kot najbolj čudovito bitje na svetu. Slika pove več kot tisoč besed. Vsekakor se še vrnemo. Priporočam vsem!

Najlepša hvala za tako čudovito fotografsko izkušnjo. Ko smo prispeli sta nas toplo in prisrčno sprejela, potem malo posvetila mojim staršem, da ste dorekli kako in kaj, zatem pa sem prišla na vrsto jaz, da sta me razvajala. Bilo mi je zelo lepo in prav prijetno sta poskrbela zame, čeprav sem še dojenček, v  vajinih  očeh, se  je  videlo,  da imata rada take male štručke kot sem jaz - pa verjetno tudi malo večje. Čeprav sem bila na snemanju budna sta me znala brez prisile in napora pripraviti do slikanja,kar vem da ni bilo lahko. Pri vama v ateljeju sem se počutila tako kot doma pa

tudi za moja starša je bilo lepo poskrbljeno. Slike ki so nastale so naravnost čudovite in osupljive, vidi se da imata žilico za ujetje nepozabnih trenutkov, ter da to počneta s srcem in ljubeznijo. Želim vam čim več ujetih trenutkov, ki bodo nepozabni in čarobni tudi za ostale ki jih bosta slikala.

Od nekdaj sem si želela profesionalnega fotografiranja in želja se mi je uresničila. Na sodelovanje z Danijelo in Gregom sem zelo ponosna, saj sta se pri svojem delu res potrudila in mi pričarala najlepše, v objektiv ujete trenutke najinih malčic. Zelo sta odprta za ideje in fleksibilna, kar se mi osebno zdi zelo pomembno. Všeč mi je bilo tudi to, da sta se hčerki v njuni družbi super počutili, kljub temu, da jima je bilo verjetno vsaj za trenutek težko "pozirat". In ravno zaradi njune sproščenosti so nastale več kot odlične fotografije, katere z veseljem in ponosom kažem naokoli.  Niki  je fotografiranje ostalo v zelo lepem spominu in mi skoraj vsak dan, ko na monitorju zagleda slikice s sestrico postavi vprašanje, kdaj se gremo spet nastavljat pred objektiv. Vesela sem, da sem za te najlepše ujete trenutke izbrala prav njiju in definitivno se vsi veselimo ponovnega fotografiranja in tudi ostalim priporočam, da se pri izbiri fotografa pravilno odločite zanju - jaz sem se!

Že od nekdaj sva si s partnerjem želela fotografiranja, ko bova v pričakovanju, saj je to zelo srečen dogodek v življenju in sva si ga želela ohraniti v spominu na najlepši možen način. Na najino veliko srečo, sva spoznala Grego, ki naju je s svojo pozitivnostjo, toplino in karizmo navdušil! Bilo naju je strah, kako bova izpadla, da nisva fotogenična, ali bova znala pozirati... Bila sva presenečena - vzdušje v ateljeju je bilo neverjetno! Sproščeno, polno smeha in pozitivne energije, skratka tako zabavno, da nisva imela niti malo treme! Naši malčki prehitro odrastejo in časa ni mogoče zavrteti nazaj, zato toplo priporočava takšno profesionalno fotografiranje. Podarite svojim malčkom spomin za vedno! Mi bomo vsekakor to še ponovili! ;)