Nazaj

Kdo smo mi :)

Zcukrovi

Ahoj! To smo mi, Zcukrovi. Danijela, Grega in sinek Eli. Smo ekipa, ki stoji za vsemi temi lepimi fotografijami vaših čudovitih malčkov in družinskih trenutkov. Ob fotografiranju še radi plešemo, muziciramo, packamo z vodenimi barvicami, obiščemo dedija in babico, se podimo po igrišču ter skupaj raziskujemo ta prečudoviti svet. Ko bomo veliki bomo ful gasilci,  igralci, pevci in fotografi, predvsem pa bomo zavidljivo bogati.

ata Grega

Kreativnost je moje življenje. Že kot otrok sem zmeraj rad nekaj risal in “bastlal”. Po izobrazbi sem arhitekt, a me je interes zanesel v svet grafičnega oblikovanja in plesa, ob Elijevem stvarjenju pa še v svet fotografije. Z vsakim uspelim portretom je moje navdušenje nad fotoaparatom še kanček zrastlo in kmalu sem ugotovil, da se želim v fotografijo bolje poglobiti. V njej sem našel svoje veselje in ni ga lepšega, kot svoj hobi spremeniti v delo, ter ta entuziazem še s kom podeliti.

 

Sinek Eli je v meni prebudil eno posebno navdušenje in čut do otrok, ki odseva tudi v fotografijo. Tako danes fotografiram nosečke, novorojenčke, dojenčke, otroke, družine in družinske dogodke. Fotografija je postala moja strast, lepe fotografije vaših malčkov in vaše zadovoljstvo pa moj cilj in sreča hkrati.

mami Danijela

Sem Danijela, mamica, partnerka, kreativka in plesalka. Po izobrazbi sem ekonomistka in aranžerka. že Kot majhna sem se navduševala nad risanjem, slikanjem in aranžiranjem, kot velika pa to sedaj še z večjim veseljem počnem, hihi! Grega pravi, da imam ostro oko za lepoto, estetiko in skladnost. Pri izbiri barv, materialov in scenografij je moja skrinjica idej zmeraj polna zanimivih kombinacij.

 

Pred in med fotografiranjem naredim vse potrebno, da fototermin poteka tekoče in prijetno. Pripravim sceno, izberem oblačila, barve, rekvizite in vse ostalo tako, da vam pogledi na vaše otročičke na obrazih pričarajo nasmeške ter toplino v srcu. Vaše štručke skrbno povijem, jih poujčkam in nastavim tako, kakor bi bile moje, da jim je med fotografiranjem kar se da udobno in prijetno.

 

sinek Eli

Eli je po izobrazbi profesionalni sin in fotomodel. S sinstvom se je pričel ukvarjati že z dnem njegovega stvarjenja, z manekenstvom pa v maminem trebuščku. V dveh in pol letih manekenstva se je preiskusil že v vseh možnih fotografskih kotih in pozah. Njegovo delo je moč videti na številnih spletnih straneh, dobro priznanih v svetu visoke mode, kot so FaceBook, Zcukr.si ipd. Fotografsko je neprizanesljiv človek in zahteva popolno fotografsko profesionalnost.

 

V prostem času se ukvarja s spuščanjem po toboganu, navdušuje pa se tudi nad vrtenjem in plezanjem v naročje. Njegov kratkoročni karierni cilj je naučiti se sam gugati, o dolgoročnih še ne razmišlja . Kljub svoji naraščajoči popularnosti ostaja zvest sebi in družini, brez katere enostavno ne zmore. Ena izmed najljubših družinskih radosti pa mu je še zmeraj norenje in skrivanje po domačem stanovanju.

Zcukr

Ko je Eli še veselo brcal v trebuščku sva od dedi Vojka dobila podarjeno eno boljšo kompaktno fotokamero. Zadal nama je nalogo, da morava Elija najmanj enkrat tedensko lepo "poarhivirat" in to početi vse dokler "fotoaparat ne gagne”. Heh, fotoaparat seveda nikoli ni odnehal, fotografija pa nas je zasvojila . Iz tisočerih Elijevih slik je tako vstal Zcukr, ki je s seboj prinesel še cel fotografski studio in željo po podjetništvu. Ah ti-ti dedi Vojko!

 

Zcukr je tisto navdušenje in občudavoanje, ki ga začutimo ob pogledu na svoje čudovite otročke. Je tista ljubezen, ki jo začutimo, ko jih stisnemo k sebi in pocartljamo. Je tista hvaležnost, ki jo začutimo, da lahko zmeraj zavrtimo čas nazaj in si ogledamo te, v čudovite fotografije ujete lepe trenutke.