Nazaj

Pogosta vpašanja ob fotografiranju Rojstnih dnevov

Kaj je všteto v ceno fotografiranja?

Pri fotografiranju rojstnega dne običajno pofotografiramo vaše druženje in otoško veselje, tortico s pihanjem svečk, ob primernem času naredimo tudi še kakšno skupinsko fotografijo, ki je lahko odlično darilo povabljencem.  Po želji lahko pred, med, ali po zabavi naredimo tudi kakšno družinsko fotkico slavljenca s starši, otroci in/ali drugimi družinskimi člani, povsem po želji in dogovoru.

Koliko prej se je potrebno naročiti?

Seveda prej, kot pokličete, večja je verjetnost, da bo termin na željen dan še prost. Nikoli ni prehitro, čim prej tem bolje. Prvi klic je fino opraviti vsaj kakšna dva do tri tedne pred želenim terminom. Nič zato, če ste ta rok že zamudili, poskusite vseeno, če bomo imeli prosto z zveseljem pridemo pofotografirati vaš rojsti dan!

Koliko fotografij prejmemo?

Ob fotografiranju rojstnega dne se običajno prejme nekje med 50 in 100 obdelanih fotografij.

Kdaj in kako prejmemo fotografije?

Obdelane fotografije prejmete nekje v 14 dneh od fotografiranja, v digitalni obliki preko spleta ter na lično oblikovanem DVDju po pošti. Prejmete jih v različnih formatih; za razvijanje, za ogledovanje na računalniku in mobilnih napravah, za deljenje v splet itd.

 

Po želji vam lahko fotografije tudi razvijemo, v kakršnikoli velikosti, tudi na platno ali drug nosilni medij.

Neobdelanih fotografij ne dajemo naprej.

Ali se lahko fotografiramo tudi v studiu

Da, seveda lahko. V studio smo pofotografirali tudi že tortice in pihanje svečk. Starši včasih s seboj prinesejo tudi kakšne rekvizite, kot so baloni, kapice in konfetije. Po želji.

 

Naš studio sicer ne ponuja prostora za izvedbo cele zabave, hehe! V studiu je tudi sobna temperatura, zato velja pazljivost pri prinašanju tortic, da se le te pri nas prhitro ne "stopijo".

Ali obstajajo kakšne nevarnosti pri fotografiranju tortice?

Haha, ja! Ne boste verjeli, kako hitre rokice imajo otroci, ko pred seboj zagledajo tortico! Zato, starši, eden naj zmeraj pazi na te male prsteke, da ne bodo čokoladni, še preden fotograf sploh pristopi do tortice! :D

In plačilo?

Plačilo se izvede po fotografiranju, z nakazilom na naš TRR na podlagi prejetega računa, ki ga prejmete ob koncu skupaj z DVDjem z obdelanimi fotografijami.