Nazaj

Pogosta vprašanja od fotografiranju Krsta

Kaj vse je všteto v ceno pri fotografiranju krsta

Pri fotografiranju krsta običajno pofotografiramo vaš prihod in druženje pred cerkvico, nato celoten obred iz bližine in daljave, po obredu pa še krščenca ali krščenko s starši in drugimi družinskimi člani po želji. Ob koncu naredimo še kakšno fotografijo pred cerkvico ter kakšno skupinsko, povsem po vaših željah.

Koliko prej se je potrebno naročiti?

Seveda prej, kot pokličete, večja je verjetnost, da bo termin na željen dan še prost. Nikoli ni prehitro, čim prej tem bolje. Prvi klic je fino opraviti vsaj kakšna dva do tri tedne pred želenim terminom. Nič zato, če ste ta rok že zamudili, poskusite vseeno, če bomo imeli prosto z zveseljem pridemo pofotografirati vaš Krst.

Koliko fotografij prejmemo?

Ob fotografiranju krstov se običajno prejme nekje med 50 in 100 obdelanih fotografij.

Kdaj in kako prejmemo fotografije?

Obdelane fotografije prejmete nekje v 14 dneh od fotografiranja, v digitalni obliki preko spleta ter na lično oblikovanem DVDju po pošti. Prejmete jih v različnih formatih; za razvijanje, za ogledovanje na računalniku in mobilnih napravah, za deljenje v splet itd.

 

Po želji vam lahko fotografije tudi razvijemo, v kakršnikoli velikosti, tudi na platno ali drug nosilni medij.

Neobdelanih fotografij ne dajemo naprej.

In plačilo?

Plačilo se izvede po fotografiranju, z nakazilom na naš TRR na podlagi prejetega računa, ki ga prejmete ob koncu skupaj z DVDjem z obdelanimi fotografijami.